Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Schaatsen Op Natuurijs Friesland


De Friese Elfstedentocht Is Een Bijna 200 Kilometer Lange Schaatstocht Over Natuurijs Leeuwarden De Hoofdstad Van Friesland I Stedentrip Schaatsen Nederland

Op diverse locaties in de provincie wordt al geschaatst De koude nacht van maandag op dinsdag was genoeg om het water te laten. Marijke Groenewoud en Evert Hoolwerf slaan toe op natuurijs in Noordlaren 26 min geleden 1 uur geleden in Schaatsen. In Friesland hebben de eerste schaatsers zich op het ijs gewaagd Ze waren vanochtend vroeg al te vinden op de Ryptsjerksterpolder bij. De uiterwaarden lijken misschien een veilige én mooie plek om te gaan schaatsen maar het ijs is er onbetrouwbaar. Op meerdere plekken in Nederland konden mensen woensdag de schaatsen onderbinden en genoten ze van natuurijs..


Marathon 10 jan 2024 Kijk hier live mee naar de tweede natuurijsmarathon in. De eerste marathon op natuurijs is vanavond live te zien op de app en de website van Omrop Fryslân. WINTERSWIJK - In Winterswijk wordt vanavond de eerste schaatsmarathon op natuurijs van deze winter verreden..


Vandaag 07012024 Vind de perfecte schaatsplek op natuurijs Dat is de vraag die heel Nederland zich afvraagt zodra het vriest. De blauwe punten tonen natuurijsbanen de groene betekenen Het kan kan maar kijk uit Bij de rode punten kun je beter nog niet. Iedereen heeft zin om te schaatsen op natuurijs Op schaatspleknl vind je natuurijsbanen kunstijsbanen schaatswinkels en locaties waar jij. SCHRIJF JE HIER IN VOOR SCHAATS- EN SKATEWEDSTRIJDEN Alles over schaatsen op Natuurijs vind je op Schaatsennl. Niet iedereen is even geduldig als het aankomt op schaatsen Op de Ryptsjerksterpolder in Friesland zijn de eerste schaatsers al het..


SCHRIJF JE HIER IN VOOR SCHAATS- EN SKATEWEDSTRIJDEN Alles over schaatsen op Natuurijs vind je op. Nu de nachtvorst nog eventjes aanhoudt en er steeds meer geschaatst wordt op Nederlands..



Schaatsen In Friesland Schaatsen

Comments